torsdag 15 april 2010

Torsdag

Dagen började som vanligt med lite lek, bus och mys. Tuva fick välling efter ett tag och sedan klädde vi på oss!
När hon sedan var "klar" fick hon leka och röja som vanligt medans jag gjorde min dagliga lilla städning.. såsom diska, bädda, och dammsuga lite granna!


Efter lunch hade vi bestämt träff med Alexandra och Neija på gränby, dom skulle in en sväng på systemet och vi skulle in en sväng på apoteket. Efter vi hade uträttat våra ärenden tog vi oss en promenad.. gick förbi 4H-hagarna men inga djur var ute. Så vi tog en liten omvägspromenad hem till dom och stannade där en stund. Tuva somnade en stund i vagnen och Neija gick och sov en liten lur när vi kom hem.

När båda barnen väl hade vaknat var Tuvis super taskig mot Neija, haha! Dissade henne mest hela tiden och ville bara titta och greja med allt annat som var intressant. Det hon gjorde var väl att hon först tänkte ta Neijas napp och sen klappa henne lite fint på rumpan, haha! När Tuva väl blev intresserad av Neija så ville hon ju fram och hälsa och känna.. men då tänkte hon ju göra som hon gör på oss, slå vilt med händerna i ansiktet. Och då blir man ju tvungen att ta bort henne.. så dom få gångerna hon fick upp synen för Neija, blev man tvungen att avbryta!

Så nu för Neija komma ihåg att vara lika taskig mot Tuva när hon blir lite äldre!




Jag som tyckte att det kändes som Neija hade blivit så stor.. att hon snart nästan var
lika stor som Tuva.. Men jag tror jag hade lite fel?
Tuva ser ju gigantisk ut jämfört med Neija, haha!

Lilltjejerna hade ju iallafall kyckas matcha varandra..
Båda hade ljus grönt och rosa på sig, sötnosar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar