måndag 5 april 2010

Måndag och Annandagpåsk

Idag har vart en super skön dag.. vi har bara vart hemma och varit. Tuva vaknade strax efter 07,00 sen la hon sig för en lur vid 10,30 och sov enda till 15,00!! Så länge har hon inte sovit på, ja jag vet inte! Men hon tog väl igen sig efter allt påskfirande samt natten som var, för då ville inte minsann inte sova förrens vid 23,00-00,00.
Så när hon väl sov sin långa lur så passade även jag på att sova en stund!

När hon väl vaknat gjorde vi en sen lunch och sen begav vi oss ut en sväng. Niclas skulle ha stänkskärmar till sin cykel och så skulle vi försöka få tag på nya coola katthalsband, lika som vi har. Eftersom våra katter är lite vilda ute så är dom nästan helt av, samt att Caspers nitar är heeelt nernötta, undrar vad han gör ute egentligen!
Men otur som vi hade så var stänkskärmarna slut samt att dessa katthalsband hade dom slutat sälja :(
Så nu har Niclas mejlat till Australien till stora kontoret och frågat om man kan få köpa därifrån :)


Efter vi åkt runt lite så bestämde vi oss för att köpa med lite fika och våldgästa Alexandra och Neija, men dom var tyvärr inte hemma, så vi åkte hem istället. Hoppas på en träff i veckan istället :)


Nu ska Tuva kastas i säng och vi ska slappa lite framför tvn innan det blir sängen. Jobbdag för Niclas imorn igen, blir inge kul att vara ensam igen. Men och andra sidan kommer vi komma i bra rutiner igen!




Tuvis levde vilt bland kastrullerna medans jag lagade lunch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar