fredag 18 juni 2010

en dag på stan i spöregnIdag var vi ju på stan med syrran och Max.
När vi gick till bussen regnade det inte, men när vi gick av bussen på stan öste det verkligen ner. Så vi alla fick stå under tak tills spöna i backen lugnade sig lite. Sen skyndade vi oss till Burger King och startade med en lunch.
När man är ute och äter sådär vill Tuva verkligen inte äta sin mat. Hon har kommit in i den åldern då hon ser och vet att vårat är mycket godare och vill ha det istället. Så nu orkade jag inte bråka med henne.. jag vet att hon älskar pommes så hon fick äta det till lunch och det var hon sååå nöjd över!
Max var lite kräsen och man fick tjata på honom att äta. Men då kom vi på ett bra trick.. syrran har ju skaffat Iphone så vi satt och hade disco där.. dj:en var Dj Max!
Ungarna hade as kul och musiken varierade mellan Higher med Erik, Timotej, Manboy och lite sånt.. haha! Rena fjortis discot :)

Vi hade ju inge vidare tur med vädret. När vi väl var inne i butiker var det uppehåll.. men när vi skulle gå ut så regnade det hela tiden. Min jacka vart helt genomskinlig och dyngsyr!
Men när vi sen bestämde oss för att åka hem, ja då blev det klar blå himmel och solen lyste som aldrig förr.. haha!

Fick iaf med mig lite hem.. 2 bh:ar, 2 par leggins, en kofta, en kjol, en väska och en tröja åt Niclas! Det mesta var på rea med så det vart inga stora pengar :)
Tror det är första gången som man kommer hem utan att ha köpt något till Tuva! Haha, helt otroligt!
1 kommentar:

  1. svar: hihi, snart kan hon ha pippitofsar som tuva :)

    SvaraRadera