lördag 30 maj 2009

Slutkörd

Känner mig hemsk att ens skriva detta, vår dotter är ju helt underbar och skulle inte byta henne mot något!
Men känner mig ganska slutkörd. Lilltjejen har ju en helt annan dygnsrutm än en själv. Hon tror ju att man ska vara vaken på natten och endast äta och sova på dagen. Så hon håller en vaken om nätterna och sedan på dagarna har man ju grejer själv att göra så det blir inte mkt sömn här inte.
Niclas är ju så himla svårväckt, trodde att han skulle vakna lite lättare när det gällde hans egen unge, men icke! Jag vaknar och får ha koll på henne, sedan när jag vill ha hjälp utav honom så sitter jag å ropar å ropar på honom, efter många rop så börjar han svara "mm", men inget mer händer. Fortsätter att tjata på honom och efter ett tag blir man lite "argare" i rösten vilket resulterar i att han bli toksur. Jag blir lessen och tycker det bara är jag som tar hand om henne om nätterna. Förlåt niclas, men det är faktist lite jobbigt, jag vill också sova!
Märks verkligen att man inte får ordentligt med sömn, känner sig väldigt deppig emellanåt.
Men det ska väl bli bättre när man får lite rutiner och lillan börjar sova lite bättre. det sägs ju att det bara är de första veckorna som är såhär jobbiga så får hoppas de!

Tycker så himla synd om rippen med, jag hinner inte alls med honom. Vill så gärna gå ut på promenader med honom men Tuva tar den mesta tiden. Sen har vi haft så mkt å göra de senaste dagarna med så jag har fått fixa klar henne medans niclas har tagit ut honom på promenix.

Nej man kanske ska börja förbereda sig för sängen, lär dröja yttligare någon timme innan man får första sömnen, mkt att förbereda innan man kan somna. Natti natt på er iaf :)

3 kommentarer:

 1. Förstår hur du menar, jag ville gå mkt ut med min hund då också. Men de gjorde stefan. men man ville ju också ut.. försökt håll tuva vaken om dagarna istället :) Då lär hon sova om nätterna :) Lycka till :D

  SvaraRadera
 2. Förstår dig verkligen,stackars...jag e också helt slut...tror att vi mammor automatiskt förväntas ta mer ansvar...gillar inte det..inte nog me att det e vi som fått varit gravida..och det e fan inte det lättaste..Håll ut,för det kommer bli bättre...det vet jag.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Radera ut hanne vad menar du?

  SvaraRadera